Wie ben ik


Mijn naam is Guustha Konijn. Ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 geweldige kinderen.  In 2017 ben ik met mijn eigen praktijk gestart. Het ontstaan van mijn praktijk is het verwezenlijken van een droom. Mensen helpen en voor mensen zorgen is iets wat ik het liefste doe.

Al een aantal jaar liep ik rond met een droom om ooit mijn eigen bedrijf te starten. In 2016 is dit in een stroomversnelling gekomen doordat beide kinderen, op verschillende vlakken, tegen problemen aan liepen, zowel op als buiten school. Bij beide kinderen heb ik met heel veel succes gebruik gemaakt van de @MNRI methode en van QRI (Quantum Reflex Integration).

Mijn gesprekken met de behandelaar van mijn kinderen over de mogelijkheden en de werking van MNRI spraken mij zo aan dat ik in 2017 de stap heb gezet om mijn eigen praktijk te beginnen om op deze manier ook anderen kinderen/mensen te kunnen helpen en de ervaringen welke ik heb als ouder in te kunnen zetten bij andere ouders.

Ik heb het als een opluchting ervaren dat mijn moeder gevoel dus altijd goed is geweest.

Het mooie van de verschillende methodes is dat kinderen op allerlei vlakken opbloeien en dat is wat het werk zo mooi en dankbaar maakt.

Naast mijn baan als HR Projectmanager/ consultant heb ik in 2017 verschillende cursussen en opleidingen gedaan op het gebied van Reflexintegratie en ben ik  gecertificeerd: Woordbeeldtrainer, Visueel screener en trainer, Jamara rekencoach, Dominantiematrix coachen Schrijfmotorische therapie coach. Voor kinderen met gedragsuitdagingen werk ik met de MNRI@masgutova methode.